Actualitate

Accident teribil în Floreşti. Un bărbat a fost lovit mortal pe trecerea de pietoni

Un accident de circulaţie teribil a avut loc duminică seară în Floreşti, un bărbat de 40 de ani fiind accidentat mortal de un autoturism, pe trecerea de pietoni.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 22.20, pe DN 1 / E 60, înainte de unităţile militare din localitatea Floreşti, în sensul de mers spre Cluj-Napoca. 

Conform primelor informaţii, victima ar fi apăsat butonul semaforului trecerii de pietoni de lângă magazinul Oncos, după care s-a angajat în trecerea străzii, dar a fost acroşat de o maşină care ar fi făcut o manevră de trecere pe lângă mai multe autoturisme aflate pe cealaltă bandă pe sens. Maşina a lovit apoi un stâlp de electricitate şi gardul unei curţi, oprindu-se la aproximativ 50 de metri de locul producerii accidentului.


Bărbatul de 40 de ani, care se afla într-o vizită, nu a mai putut fi salvat, de echipajele sosite la intervenţie. Şoferul, în vârstă de doar 20 de ani, a fost dus la secţia de Poliţie. La circa două ore de la producerea accidentului, angajaţi ai Electrica lucrau încă la remedierea firelor electrice.

Vom reveni în cursul dimineţii cu o poziţie a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj vizavi de condiţiile de producere a accidentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter