Actualitate

Un an de la moartea Sabinei Funar, soția fostului primar al Clujului

Sabina Funar, soţia fostului primar al Clujului, Gheorghe Funar, a murit pe 28 ianuarie 2016.

Sâmbătă se împlineşte un an de la moartea Sabinei Funar. Un parastas în memoria celei care a fost Sabina Funar va fi ţinut astăzi la Biserica “Tuturor Sfinţilor”, din cartierul Mănăştur, începând cu ora 11.30.

În data de 8 ianuarie 2016 Sabina Funar acuza dureri doar pe timpul nopţii la gamba stângă. A urmat un şir lung de analize, vizite şi consultaţii medicale. A decedat la data de 28 ianuarie în urma unei hemoragii interne masive în timpul unei operaţii de extirpare a mai multor tumori canceroase.


Sabina Funar avea 65 de ani. S-a născut la Brăteni, judeţul Bistriţa-Năsăud, la 27 mai 1951.

A absolvit studiile universitare la Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Finanţe, 1974, luându-şi doctoratul în ramura de ştiinţă Agricultură şi Horticultură, specializarea Management şi Marketing în Agricultură - 1998 (Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca).


A fost expert contabil CECCAR şi consilier de conturi în Plenul Curţii de Conturi a României, mandat 2008-2014. Din 2001 a fost profesor universitare la USAMV Cluj Napoca, Facultatea de Horticultură, departamentul Ştiinte economice.

Sabina Funar este înmormântată în Cimitirul Central, ea fiind condusă pe ultimul drum de peste 500 de persoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter