Actualitate

Incredibil cât de INCONŞTIENT poate să fie acest şofer! Îl cunoaşteţi? VIDEO

Un clujean a fost "la un pas" să vadă cum fetiţa şi soţia îi sunt lovite de o maşină pe trecerea de pietoni. Bărbatul vă cere ajutorul pentru a afla cine conducea maşina!

Clujeanul a trimis filmarea evenimentului la redacţia Monitorul de Cluj pentru a-l ajuta să găsească vinovatul. Femeia şi copilul erau deja pe trecerea de pietoni când o maşină a intrat pe contrasens, fiind foarte aproape să le spulbere pe cele două. Inspiraţia de moment a femeii, care a tras-o de mână pe fetiţă a făcut ca cele două să fie acum nevătămate.

Tatăl fetiţei a filmat toată întâmplarea din maşina personală, mergând înspre locul de întâlnire cu cele două.


“Am cerut şi Poliţiei să vadă despre ce este vorba şi aşteptăm să-l identificăm pe şofer. Dincolo de faptul că Dumnezeu a fost foarte generos şi mi-a lăsat şi soţia şi fetiţa în viaţă, omul respectiv a trecut pe trecerea de pietoni, pe contrasens, sunt o sumă de fapte… Ele sunt ok acum pentru că nevasta mea a tras-o pe fetiţă în spate, dar cu tot cu faptul că s-au dat în spate, tot au fost atinse de maşină, evident că sunt în stare de spaimă şi acum. Sper, cu sprijinul presei, să aflăm despre cine e vorba”, a declarat clujeanul  pentru Monitorul de Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter