Actualitate

Intrarare gratuită la patinoar şi foc de artificii în Piaţa Unirii, de 24 ianuarie la Cluj

Veste bună pentru clujeni cu ocazia aniversării a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române la Cluj: intrarea la patinoarul din Piaţa Unirii va fi gratuită marţi 24 ianuarie. Totodată, manifestările programate în Piaţă vor culmina cu un foc de artificii.

După ceremonia religioasă şi cea militară, urmate de Hora Unirii, programate de la ora 10 la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, sărbătoarea de 24 ianuarie începe la Cluj cu un spectacol folcloric în Piaţa Unirii.  

De la ora 17, pe scena amenajată în Piaţă va avea loc un spectacol folcloric tradiţional susţinut de: Mariana Sfechiș, Sergiu Dan Pop, Maria Lobonț, Oana Carmen Bozga, Mihaela și Ciprian Istrate, Mariana Anghel şi, nu în ultimul rând, Dumitru Fărcaș. De asemena vor putea fi văzute „la lucru” ansamblurile folclorice "Crăişorul", "Dor Transilvan" și Orchestra "Regal Transilvan".


Aniversarea ”Micii Uniri” va culmina la Cluj cu un spectacol de focuri de artificii, care va începe de la ora 20.00, a anunţat Biroul Mass-Media al Primăriei clujene.

Marţi, 24 ianuarie, clujenii vor putea accesa gratuit patinoarul din Piaţa Unirii, au mai anunţat reprezentanţii municipalităţii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter