monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Universul obiectelor cu patina timpului, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)

În acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Cluj se instalează universul obiectelor cu patina timpului, a căror valoare și frumusețe este atemporală.

Sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 ianuarie 2017, Atriumul Iulius Mall Cluj va găzdui o nouă ediție a îndrăgitului Târg de Antichități și Obiecte Decorative. Timp de două zile, toți cei pasionați de frumos și de poveștile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor. Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte obiectele cu dichis care poartă amprenta trecerii anilor și să împărtășească clienților semnificațiile lor. Piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister sunt propunerile Târgului de Antichități și Obiecte Decorative. Târgul este organizat de Galeria Ernest, aducând în atenția publicului o selecție impresionantă de obiecte vechi de artă și decorative, reprezentative pentru timpuri și culturi diferite.

În plus, sezonul reducerilor de iarnă continuă la Iulius Mall. Magazinele se întrec în promoții atractive, care ajung și până la 70%. Astfel, cei care vor să se înnoiască cu ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii și bijuterii în trend, seturi de răsfăţ, jucării și alte articole se pot bucura de prețuri reduse substanțial. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.