Actualitate

Cântare neverificate şi produse fără preţuri, în Piaţa Mihai Viteazu, poliţiştii locali au dat amenzi de aproape 8.000 de lei

Numărul de procese-verbale emise a fost aproape egal cu cel al comercianţilor verificaţi.

FOTO Google Maps FOTO Google Maps

Cântare neverificate, produse fără preţurile de vânzare afişate sau comercializate în ambalaje deteriorate, sunt câteva din neregulile depistate vineri de poliţiştii locali în Piaţa Agroalimentară Mihai Viteazu din cadrul Multplexului Leul, din Clu-Napoca.

Poliţiştii locali, angajaţi în cadrul Serviciului Inspecţie comercială, au controlat 21 de agenţi economici (firme) şi 3 prodcători agricoli şi au emis 18 procese verbale de constatare a contravenţiilor, aproape la fel de multe amenzi câţi comercianţi au verificat.


Produsele neconforme cu normele legale au fost retrase de la vânzare, au anunţat poliţiştii locali, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Serviciul Mass-Media al Primăriei Cluj-Napoca.

„Sancțiunile au fost aplicate pentru diverse nereguli constatate, precum lipsa verificărilor metrologice pentru cântare, neafişarea preţurilor la produsele comercializate, ne etichetarea corespunzătoare a produselor, lipsa documentelor la punctul de lucru sau comercializarea produselor în ambalaje deteriorate”, se arată în comunicatul menţionat.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter