Actualitate

Şoferul băut din Dej care a băgat un pompier în spital a fost reţinut

Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat care a produs un accident de circulaţie cu victimă, pe fondul consumului de alcool. Acesta avea o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat la momentul producerii accidentului.

“La data de 3 ianuarie, în jurul orei 08:50, bărbatul,în vârstă de 44 de ani, din Jichişu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Codorului, din Dej, dinspre Jichişu de Jos, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat, de 45 de ani, din Jichişu de Jos, conducător al autovehiculului condus regulamentar”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Pagubele materiale au fost estimate la 30.000 de lei.


“În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Bărbatul este cercetat în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri”, au mai precizat aceştia.

Victima, un pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej care tocmai iesise din tură, se deplasa spre casă cu mașina personală, moment în care, ajuns într-o curbă, a fost izbit frontal de un autoturism înmatriculat în Germania care intrase pe contrasens, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma impactului, pompierul în vârstă de 45 de ani asuferit mai multe traumatisme, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.


CITEŞTE ŞI

Un pompier a ajuns la spital după ce a fost rănit de un ȘOFER BEAT – VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter