Actualitate

Cine este studenta lovită în cap de un indicator rutier. Ultimul mesaj postat pe Facebook: “Eu nu mă mai duc azi acasă”

Tânăra în vârstă de 21 de ani, care a fost lovită în cap de un indicator rutier rupt de un şofer care a pierdut controlul volanului la Vaslui, este Gianina Spunache studentă la UAD Cluj. Fata ieşise cu câinele la plimbat.

Deși s-a anunțat că a decedat, fata a fost transportată aseară la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, medicii de aici precizând că este în moarte cerebrală și o țin conectată la aparate pentru că familia urmează să decidă dacă vor fi donate organele fetei, către alți bolnavi care așteaptă să le fie salvate viețile printr-un transplant, scrie presa locală din Vaslui.

Familia Spunache este în stare de șoc, tragic este faptul că acum doi ani le-a mai murit un băiat, de 27 de ani, de cancer, iar mama celor 11 copii ai familiei este și ea bolnavă de cancer.


Gianina Spunache este studentă în ultimul an la Universitatea de Artă și Design din Cluj şi a fost cu o bursă de studii în Italia.

Imediat după accident, fata a intrat imediat în comă, iar la spitalul județean a fost conectată la aparate, pentru că, în ciuda eforturilor medicilor vasluieni, a fost declarată în moarte cerebrală.


Ultimul mesaj postat de tânăra de 21 de ani pe Facebook pe 29 decembrie sunt câteva versuri din poezia ”Decembre”, a lui George Bacovia: ”Eu nu mă mai duc azi acasă...Potop e-napoi şi nainte, Te uită cum ninge decembre...Nu râde... citeşte nainte”.

Pe pagina fetei de Facebook curg mesajele de condoleanţe.


“Gianina, rămâi o amintire plăcută în mintea şi inima mea! Te-ai întors «Acasă» şi mă rog ca familia ta să fie tare şi să lupte în continuare. Ai fost şi rămâi un suflet frumos”

„Ai plecat mult prea devreme”


„Te-am cunoscut puţin, frumos suflet, acum eşti cu Cel de Sus!”

„Fetiţă scumpă. Nu te cunosc, dar ţi-am citit povestea tristă pe net. Ce destin trist ţi-a frânt aripile?! Plâng. Plâng pentru că oamenii frumoşi au loc în alte dimensiuni. D-zeu să-ţi lumineze Calea!”


"Eu nu mă mai duc azi acasă"... cuvinte dure. Odihneşte-te în pace! Condoleanţe!

“Nu imi vine să cred că te-ai dus, nu credeam că vei renunţa aşa de uşor. Nu te cunosc dar am văzut accidentul şi chiar speram să te faci bine. Condoleanţe familiei!”

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 20 de ani, care luase de curând permisul.

Acesta le-a declarat poliţiştilor că a fost la spălătorie cu maşina, iar într-un sens giratoriu a pierdut controlul volanului şi nu a mai văzut nimic din cauza gemurilor aburite. Maşina a ajuns pe trotuar şi a lovit un indicator de circulaţie, din dreptul unei treceri de pietoni. Indicatorul a lovit în cap o tânără care mergea către casă.

Tânăra este studentă la Cluj şi a venit la Vaslui pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

Poliţiştii au început o anchetă şi au deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter