Actualitate

DESCOPERIRE MACABRĂ. Un bărbat DEZBRĂCAT a fost găsit MORT pe câmp

Un bărbat a fost găsit miercuri fără suflare într-un morman de pănuși de porumb, în localitatea clujeană Nireș, comuna Mica. Macabra descoperire a fost făcută de un localnic.

Un bărbat din localitatea Nireș s-a dus astăzi să taie lemne, iar în momentul în care s-a apropiat de un morman de pănuși, aflat în imediata apropiere a locuinței sale, a avut parte de un șoc. În acesta zăcea, fără suflare, un bărbat complet dezbrăcat, scrie dej24.ro.

Se pare că decesul acestuia a survenit în urmă cu mai multe ore, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Având în vedere că bărbatul a fost găsit complet dezbrăcat, polițiștii iau în calcul orice variantă. În Nireș au ajuns în scurt timp polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă în acest caz. La fața locului au intervenit și medicii legiști de la Cluj, aceștia urmând să stabilească circumstanțele exacte în care a survenit decesul victimei.

Până în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre identitatea bărbatului decedat, doar că acesta are în jur de 60 de ani.

abonare newsletter