Actualitate

Primele detalii despre decesul lui George Michael. Cântăreţul ar fi fost dependent de heroină

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, a dezvăluit că superstarul a murit singur şi că el a fost acela care i-a găsit trupul neînsufleţit în ziua de Crăciun. Aparent, starul se confrunta cu o dependenţă de heroină, relatează The Telegraph.

Fadi Fawaz, hair stylist al celebrităţilor şi partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a făcut primele declaraţii în presă pentru The Daily Telegraph.

Fawaz afirmă că George Michael a murit singur, iar el a fost acela care i-a găsit trupul neînsufleţit în reşedinţa din Oxfordshire, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2016.


Cuplul planificase să-şi petreacă ziua împreună, relatează Fadi Fawaz pentru The Telegraph.

"Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul şi eu la fel. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era - era un om frumos".


Totuşi, excesele şi stilul de viaţă hedonist din ultimii ani l-au transformat pe George Michael. The Telegraph informează că în ultimii anii starul s-ar fi confruntat cu o dependenţă de heroină de care nu putea scăpa. O sursă a dezvăluit pentru The Telegraph că George Michael fusese tratat în spital pentru o supradoză.

Sursa a declarat pentru The Daily Telegraph: "A fost dus de mai multe ori la Urgenţe. Folosea heroină. E uimitor că a rezistat atât de mult".


Problemele cardiace - posibila cauză a morţii, potrivit managerului său, Michael Lipman - sunt comune printre dependenţii de heroină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter