monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Florin Otrocol şi Ion Novăcescu, LIMBAJ SUBURBAN, în direct, la radio. ASCULTAŢI CUM S-AU PORCĂIT cei doi foşti colegi de presă. UPDATE. Novăcescu a fost dat afară de la radio

Directorul Quatro Eco Salub, Florin Otrocol, şi jurnalistul Ion Novăcescu s-au înjurat ca la uşa cortului joi dimineaţa într-o emisiune la Realitatea FM. Chemat în studio pentru a vorbi despre problema gunoaielor din Floreşti, între cei doi a izbucnit un adevărat “război”.

UPDATE

În urma emisiunii de joi şi a limbajului folosit, Ion Novăcescu a fost dat afară de la Realitatea Fm.


Contactat telefonic, Carol Vlad a declarat că "nici nu confirmă, nici nu infirmă" această informaţie.

Monitorul de Cluj a încercat să ia legătura cu Simona Bidian, inspector teritoal al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) pe Cluj, fără succes. Ea nu a putut fi contactată pentru a-și expune punctul de vedere în legătură cu limbajul folosit de cei doi și dacă CNA se va autosesiza în acest caz.


Otrocol: Nu m-am dus acolo pentru bani, domnule Novăcescu.
Novăcescu: Am zis eu aşa ceva?
Otrocol: Nu vreau să vă atac, că şi aşa vă atacă lumea destul. Atâtea inepţii aţi spus în ultima vreme. Ştiţi cine m-a sunat alaltăieri? M-au sunat Brătienii alaltăieri să iau gunoiul de pe toate străzile Brătianu din România.
Novăcescu: Eu vă rog să vă calmaţi.
Otrocol: Faptul că dumneavoastră existaţi demonstrează că noi nu avem niciun sens în acest oraş.
Novăcescu: Domnule Otrocol, vă rog să vă uitaţi în ochii mei. Pe cine interesează câte şedinte AGA au fost la Quatro Eco Salub? Pe cine interesează chestia asta?
Otrocol: Vă spun eu. De la Brătieni încoace sau dinainte, ante sau post Brătieni?
Novăcescu: Acuma sunteţi în calitate de miştocar sau de director?
Otrocol: În ceea ce vă priveşte, de ce vreau eu. Şi de miştocar şi de director la companie. Cu dumneavoastră, miştocar, cu restul, director la companie.

Novăcescu: Care este rezultatul  managementului dumneavoastră la Floreşti?
Otrocol: Satisfăcător din punctul meu de vedere.
Novăcescu: Vă consideraţi satisfăcător cu sute de tone de gunoaie în stradă?
Otrocol: Sunteţi patetic şi penibil. Nici nu ştiţi ce e aia management. Aţi venit târâş în acest oraş şi acum staţi foarte bine. Ştiţi cum aţi venit.
Novăcescu: În activitatea mea profesională nu am falimentat nimic. Dumneavoastră sunteţi la al nu ştiu câtelea eşec şi faliment.
Otrocol: O persoană mai lighioană ca dumneavoastră n-am mai văzut.
Novăcescu: O prostie mai mare decât aceea de a-l asculta pe primarul Şulea şi a vă duce în fruntea firmei de salubritate nu puteaţi să faceţi.
Otrocol: Dacă vreţi să semnalizaţi că sunteţi în depăşire şi vreţi să daţi dovadă de o fulminantă prostie faceţi-o în continuare.


Novăcescu: Toată retorica domniei tale e că eşti un bărbat. Dacă sunteţi bărbat de ce aţi ales să fugiţi de pe câmpul de luptă? Vă luaţi jucăriile şi plecaţi? M-am supărat pe ei şi fug?
Otrocol: Vreţi o batistuţă? Nu vă scobiţi în nas. Aţi pornit camera? Nu vă scobiţi în nas că se vede. Ai doi metri degeaba. Vreţi să vă dau o palmă să săriţi aici ca mingea? Că demult vreau s-o fac. Nu vreau să se audă “nu mai da”.
Novăcescu: Ce vă mai place să fiţi victimă.
Otrocol: Domnule Novăcescu, s-ar putea să fii tu o victimă dacă continui aşa. Mulţumesc că mi-aţi confirmat că sunteţi un caz patologic şi psihiatric.
Novăcescu: Nu eşti bărbat dacă te tot plângi atâta şi gemi şi oftezi. Ţi-o zic ca prieten. Încetează cu ameninţările, cu violenţa, că nu-ţi fac nicio cinste.
Otrocol:  Ţi-am mai zis de 100 de ori că nu dau în tine că am proces pe viaţă cu UNICEF şi cu Protecţia Animalelor. Eşti de o nesimţire ieşită din comun. Eşti un parazit care creşti, aşa eşti tu.

Un ascultător a sunat şi a spus “că ar fi bine să faceţi ordine cu deşeurile din radio Realitatea”.


Novăcescu: Înainte să facă ordine cu deşeurile din Realitatea, ar trebui să facă ordine cu deşeurile din Floreşti.


Până şi moderatorul Carol Vlad a răbufnit: “Încetaţi oameni buni! Atâta v-aţi certat”.

Novăcescu: Eu am primit informaţii că vorbiţi urât cu oamenii.
Otrocol: Celor care sunt ca dumneavoastră, da. Doar cu cei care îmi spune „du-te-n aia mătii” şi ia gunoiul. Vorbesc urât cu cei care mă înjură.
Novăcescu: Eu vă cunosc.
Otrocol: De ce vorbeşti tâmpenii? Eşti depăşit Ion Novăcescu. Numai prostii vorbeşti, eşti depăşit. Nu mă interesează ce crezi tu, Ion Novăcescu, pot să spun că eşti o nulitate şi un parazit. Asta eşti. Punct. Eşti mitoman, defect, până în pânzele albe. Nu te dai la o parte, eşti în stare să calci pe cadavre, asta este părerea mea despre tine.
Novăcescu: D-le Otrocol, explicaţi-mi ca să înţeleg, până la urmă dumneavoastră mai rămâneţi sau nu mai rămâneţi acolo?
Otrocol: Nu! Ce ţi-i prea limba gramatică, măi băiatule? N şi U.
Novăcescu: Deci nu mai rămâneţi?
Otrocol: Nu.
Novăcescu. Nu mă mai loviţi că nu-mi place.
Otrocol: Oh fuck.
Novăcescu: Sunteţi ca o fată mare, pe cuvântul meu.
Otrocol: De ce, vă simţiţi cumva precum băiatul ăla la care i s-a... care este la Mina Minovici, simţiti nevoia unui viol în grup sau ce? Dacă îţi dau o palmă, te am pe conştiinţă.
Novăcescu: Nu te mai da fecioară că nu eşti. Fii bărbat!
Otrocol: Doamne, prost îi...Eşti unde eşti pentru că te iubeşte Dumnezeu, nu pe puterile tale. Faci umbră pământului...Eşti, repet, o paria, un parazit, o nulitate şi o lighioană.

Etichete: ion novacescu