monitorulcj.ro Menu

Actualitate

(P) Cofetăria Petrişor vă oferă prăjituri pline de amintiri cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Cofetaria Petrişor vine în întâmpinarea dorinţelor clujenilor, pe tot parcursul anului, cu o gamă largă de produse.

Femeile moderne nu mai stau ore în şir în bucătărie pentru a coace prăjituri, dar asta nu înseamnă că prăjiturile de casă, preparate cu produse naturale nu sunt preferatele tuturor.  Cofetaria Petrişor serveşte atât reţetele de altă dată, prăjituri pline de amintiri, respectând reţetele tradiţionale şi  folosind ingrediente de cea mai bună calitate, dar şi reţetele proprii, realizate după aceleaşi standarde.

Preparatele dulci sunt gândite pentru diferite ocazii: torturi pentru evenimente, torturi pentru nuntă, torturi pentru copii, candy bar nuntă, prăjituri de casă, patiserie, fursecuri dulci, fursecuri sărate şi multe alte delicii.

„Ne mândrim cu faptul că majoritatea clienţilor noştri ne calcă pragul din recomandări şi ne apreciază munca, serviciile şi produsele pe care le preparăm cu atâta pasiune. Dacă sunteţi în căutarea unei cofetării în Cluj vă invităm să încercaţi produsele noastre cu încredere, iar dacă la evenimentele din viaţa dumneavoastră vreţi să vă bucuraţi de deliciile preparate onorăm : torturi la comandă, prăjituri la comandă, candy bar la comandă”, a declarat Petrişor Ştefan, directorul cofetăriei.

Cofetaria Petrişor a fost infiinţată în 14 iunie 2011 şi oferă de mai bine de cinci ani produse de calitate clujenilor. Ne puteţi contacta la adresa: Cluj-Napoca, str. Emil Isac, nr. 2, la telefon: 0748 964 386, 0740 866 621, 0364 880 049 sau prin e-mail la contact@cofetariapetrisor.ro. 

Orarul de funcţionare este: Luni - Vineri : 08:00 - 20:00, Sâmbătă : 08:00 - 17:00, Duminică : Închis