Actualitate

Teatrul din Cluj pregăteşte un târg de Crăciun cu oferte culturale pentru toate gusturile

Proiecţii de filme, întâlnirile cu actori, demonstraţii de step şi tango, ateliere, câteva concerte şi un târg de Crăciun sunt doar o parte din activităţile programului anunţat de Teatrul naţional din Cluj pentru Ziua Porţilor Deschise, care va avea loc sâmbătă.

Ediţia din acest an va avea loc între orele 18.00 şi 01.00, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

"Pe lângă numeroasele ateliere pe care le-am pregătit pentru voi, evenimentul va oferi numeroase momente atractive de care vă invităm să ne bucurăm împreună!", promit organizatorii.


Potrivit unui comunicat transmis marţi, pe scena mare va putea fi văzut filmul "Cabina de Film", iar spectatorii vor putea intra în discuţii cu patru actori ai teatrului. Vor urma apoi două momente muzicale - Muzica Filmelor, un concert simfonic susţinut de Orchestra Agile şi Concert'N 5 - 1 cu Ada Milea şi Anca Hanu. Noaptea se va încheia cu un spectacol de stand-up comedy cu Dragoş Pop, "Ceva nu-i OK!".

Pe toată durata evenimentului, teatrul va găzdui un târg de Crăciun cu obiecte realizate de copii cu dizabilităţi. Vor fi expuse produse confecţionate de elevii de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, dar şi bijuterii din hârtie, obiecte decorative din lână sau figurine din plante, fructe şi seminţe uscate realizate de diferiţi artişti. Tot în cadrul târgului va fi deschisă şi o expoziţie de icoane pe sticlă.


Marcând aniversarea a 100 de ani de dadaism, Zona Dada va conţine o expoziţie de pictură şi sculptură, dar şi o serie de proiecţii cu filme de arhivă, prezentate sub numele de Cinema Dada.

Acei vizitatori care doresc îşi pot face o caricatură la cerere, după care pot răsfoi o carte din oferta adusă de Librăria Teatrului Naţional Cluj-Napoca sau pot bea un ceai cald.


Atelierele de măşti sau de pictură pe globuri întregesc activităţile la care clujenii pot participa în această zi special pregătită de echipa teatrului Naţional din Cluj. Programul întreg al evenimentului poate fi găsit pe pagina teatrului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter