Actualitate

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, în special dimineaţa şi noaptea, când va fi ger local în Maramureş şi în Transilvania, dar izolat şi în restul teritoriului, informează ANM.

LUNI

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -18...-16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -1...0 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, dar mai ales pe crestele montane, unde va spulbera zăpada deja depusă. Pe arii restrânse în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

MARŢI

Deşi valorile termice vor marca o creştere uşoară în majoritatea zonelor, vremea se va menţine rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara şi pe parcursul nopţii în nord-est şi în centru unde pe spaţii mici, cu precădere în zona Carpaţilor Orientali, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar izolat şi trecător şi în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade. Mai ales dimineaţa, în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Ultimele Stiri
abonare newsletter