Actualitate

Incendiu sfârşit tragic la Nima, lângă Dej. Un bărbat de 60 de ani a murit

Un incendiu sfârşit tragic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din Nima. Victima, un bărbat de 60 de ani, director în cadrul unei firme de cabluri eletrcotehnice din Bistriţa, a fost transportată la spital în stare foarte gravă şi din nefericire nu a putut fi salvată.

FOTO arhivă FOTO arhivă

Un incendiu a izbucnit vineri noaptea în jurul orei 2, la o casă din localitatea Nima, comuna Mintiu Gherlii, la circa zece kilometri de municipiul Dej, informează Dejeanul.ro.

Două autospeciale de la Dej şi o ambulanţă cu medic de la Gherla au ajuns la casa în care se afla un bărbat de 60 de ani, găsit în stare de inconştienţă. Conform coordonatorului echipajului medical persoana respectivă avea arsuri în peste 90% din suprafaţa corpului, fiind intubată întrucât a fost afectată inclusiv respirator şi transportată la un spital din Cluj-Napoca, potrivit sursei citate.


„Am reuşit să îl protezăm respirator, dar starea lui este extrem de gravă”, a declarat reprezentantul echipei medicale ajunse la faţa locului. „Detaşamentul de pompieri Dej a intervenit în localitatea Nima pentru stingerea unui incendiu intervenit la o bucătărie. Ajunşi la faţa locului am constatat faptul că din casă a fost scoasă o victimă, cu arsuri destul de grave, pe 90% din suprafaţa corpului, aceasta fiind transportată la Cluj. Cauzele producerii incendiului sunt în curs de cercetare”, a menţionat şi reprezentantul echipei de pompieri care au intervenit.

Sindicatul fabricii de cabluri electrotehnice IPROEB Bistriţa a anunţat sâmbătă că bărbatul a încetat din viaţă, conform Dejeanul. Lucra aici din 1982, fiind în prezent director de calitate al întreprinderii. Conform sursei citate, bărbatul se afla în vizită la părinţii săi, la tăiatul porcului. Circumstanţele producerii accidentului urmează să fie stabilite de reprezentanţii ISU şi ai Poliţiei.

abonare newsletter