Actualitate

Cine sunt tinerii din accidentul de la Buneşti. Cei trei se întorceau de la o petrecere/FOTO

O tânără de 28 de ani a murit şi alte două persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă noaptea pe centura ocolitoare a oraşului Gherla în localitatea Buneşti. Cei trei tocmai se întorceau de la o cabană din Jichişu de Jos când şoferul s-a izbit violent cu maşina de un cap de podeţ.

La volanul autoturismului Opel implicat în accident se afla Marcel, un tânăr de 23 de ani domiciliat în Gherla, potrivit dejeanul.ro. Din motive necunoscute, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a ajuns în şanţul adânc de pe marginea şoselei, oprindu-se în podeţul din beton. Pompierii de la descarcerare l-au scos ultimul din autoturism, iar starea acestuia este extrem de gravă, fiind transportat direct la UPU1 în Cluj-Napoca.

Pe locul din dreapta faţă se afla Cristina, o tânără în vârstă de 18 ani din Luna de Jos. Cei de la descarcerare au extras-o cu mare dificultate din autoturismul distrus. Starea acesteia este foarte gravă, medicii de pe ambulanţă fiind nevoiţi să o intubeze şi mai apoi să o transporte tot la Cluj-Napoca.


Pe bancheta din spate a autoturismului se afla Andreea, o tânără în vârstă de 28 de ani tot din localitatea Luna de Jos. Ea a fost scoasă prima din autoturism, dar se afla în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o zeci de minute, însă fără rezultat, deoarece rănile suferite nu au mai permis salvarea acesteia.

CITEŞTE ŞI


Accident mortal de circulaţie pe centura oraşului Gherla - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter