Actualitate

A fost nevoie să moară un om pentru ca poliţiştii locali să-şi facă treaba

După ce un om al străzii a murit de frig într-un parc, la doi pași de Primăria de cartier din Mănăștur, municipalitatea îi inventariază pe vagabonzi și îi duce la căldură!

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Cluj-Napoca, poliţiştii locali au desfăşurat  acţiuni de depistare şi identificare a personelor fără adăpost în cursului zilelor de 14 și 15 noiembrie, având în vedere temperaturile scăzute pe timp de noapte.

“Pe parcursul celor două zile, au fost identificate 16 astfel de persoane, dintre care 9 din Cluj-Napoca, iar celelalte 7 din alte localități (Coruș, Bonțida, Florești, Stolna, Hunedoara). Locurile în care au fost depistate aceste persoane sunt: strada Burebista, Piața Unirii, strada Horea, strada G. Enescu, Piața Mărăști, strada Henri Barbusse, strada Snagov, Piața Gării, Piața M. Viteazu.  Toate cele 16 persoane au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe strada Oaşului şi la Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă, aflate în administrarea Primăriei”, se arată în documentul citat.


Potrivit municipalităţii, acţiunea va continua și în perioada următoare.

“Poliția Locală recomandă clujenilor să sesizeze dacă depistează astfel de persoane”, transmite Primăria.


Citeşte şi: Om al străzii, găsit mort într-un parc din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter