Actualitate

ALEGERI Republica Moldova: Peste trei milioane de moldoveni, chemaţi la urne pentru al doilea tur al scrutinului prezidenţial

Peste trei milioane de alegători sunt chemaţi la urne duminică în Republica Moldova, pentru al doilea tur al scrutinului prezidenţial, având de ales între candidatul prorus Igor Dodon şi Maia Sandu, politician proeuropean.

Secţiile de votare din ţară s-au deschis la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00, informează Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova.

Moldovenii stabiliţi peste hotarele ţării vor avea la dispoziţie 100 de secţii de votare, la fel ca în primul tur al scrutinului.


Cei care sunt aflaţi la studii sau sunt stabiliţi în România pot vota la una dintre cele 11 secţii deschise în zece oraşe. Astfel, două secţii de vot sunt în Bucureşti — una la sediul Ambasadei Republicii Moldova în România, iar cealaltă la Secţia Consulară. O altă secţie de votare va fi deschisă la Iaşi, la Consulatul General. De asemenea, se va putea vota şi la Galaţi, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Suceava şi Craiova, informează Unimedia.

(Mediafax)

Ultimele Stiri
abonare newsletter