Actualitate

Anunţ important pentru cei care merg cu maşina la meciul de handbal România-Polonia. “Parkingul va fi ocupat doar de organizatori”

Primăria Cluj-Napoca face un anunţ important pentru şoferii care vor merge duminică seară la partida de handbal dintre România şi Polonia.

parcare cluj arena foto auto napoca parcare cluj arena foto auto napoca

“Cu ocazia meciului de handbal masculin de duminică, 6 noiembrie, dintre România și Polonia, de calificare la Campionatul European 2018, recomandăm utilizarea pakingului de la Stadionul Cluj Arena și a parcării de la Sala Sporturilor Horia Demian. Parkingul de la Sala Polivalentă va fi ocupat de organizatorii și partenerii evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al municipalităţii.

În primul meci din grupa a 2-a, România a obţinut victoria, în deplasare, cu Belarus, scor 26-23 (13-10), iar duminică, de la ora 20.00, se va juca partida cu Polonia, la Cluj-Napoca.


Următoarele partide din grupa a 2-a vor avea loc în 3 şi 7 mai 2017, iar ultimele două runde se vor desfăşura în 14 şi 18 iunie 2017.

Primele două clasate din cele şapte grupe preliminare, plus încă o echipă de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament, în total 15 reprezentative, se vor califica la turneul final al CE2018, găzduit de Croaţia.


Ultima participare a naţionalei masculine tricolore la un turneu final de Campionat European a fost în urmă cu 20 de ani, la ediţia din 1996, când a ocupat locul 9 cu antrenorii Doru Simion şi Nicolae Munteanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter