monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Bătăuşul care a băgat un bărbat în spital s-a predat la Poliţie. A fost reţinut

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, tânărul implicat într-o altercație în Piaţa Mărăşti în urma căreia un bărbat, de 53 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Tânărul s-a predat singur la poliţie la mai bine de o săptămână de la agresiune, după ce s-a recunoscut în imaginile difuzate de poliţie.

La data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, între trei tineri și un bărbat, de 53 de ani, din Cluj-Napoca, a avut loc o altercație. În urma acesteia, bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

“În contextul cercetărilor desfășurate de polițiști pentru identificarea persoanelor, au fost mediatizate imagini care îi surprind pe tinerii implicați. Astfel, la data de 3 noiembrie, în jurul orei 21:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, din Oradea, care s-a recunoscut în imaginile difuzate. În urma audierii acestuia și a altor probe administrate, a fost dispusă măsura  reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea participației exacte a fiecăreia la comiterea faptei”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.