Actualitate

UPDATE: Accident grav pe strada Valea Chintăului. Un şofer băut a făcut praf mai multe maşini - FOTO

Un accident grav de circulaţie a avut loc marţi seara pe strada Valea Chintăului. Nu mai puţin de patru maşini au fost avariate, după ce un şofer beat a pierdut controlul volanului şi a lovit tot ce i-a ieşit în cale. Două femei, între care şi o minoră de 6 ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: „În jurul orei 18:10 pe strada Valea Chintăului s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a patru autoturisme.

Conform primelor verificări  un bărbat de 33 de ani, în timp de conducea autoturismul pe Valea Chintăului dinspre localitatea Chinteni înspre strada Oaşului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum ar fi derapat şi a acroşat trei autovehicule oprite pe acostamentul sensului opus de mers. Unul dintre aceste autovehicule a fost proiectat în gardul unui imobil din zonă.


Poliţiştii au constatat la faţa locului că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Totodată au fost două pasagere rănite uşor. Acestea au fost transportate la UPU 1 Cluj-Napoca şi la UPU Pediatrie Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale, fiind reţinută şi infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Una dintre victime are vârsta de 6 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.


______________________________________

Potrivit martorilor, un şofer de taxi, cu un pasager în maşină, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat într-un alt autoturism, după care ar fi ricoşat în alte două maşini. Femeia din taxi a rămas încarcerată.

abonare newsletter