monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Genți și bijuterii cu design aparte, la Bag Expo și Expomineralia, în Iulius Mall Cluj (P)

În această perioadă, Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea iubitorilor de accesorii cu noi ediții ale târgurilor îndrăgite: Bag Expo și Expomineralia.

Cei dornici să își personalizeze garderoba de sezon sau care vor să ofere un cadou persoanelor dragi vor găsi modele noi, în ton cu trendurile actuale.

Până duminică inclusiv, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește Bag Expo, târgul de genți și accesorii atractiv pentru toți cei care adoră să fie la modă. Totodată, expoziția este un bun prilej pentru a găsi cadouri pentru persoanele dragi, la această ediție fiind prezentate noi modele de genți și portofele. Bag Expo oferă o gamă variată de articole, care acoperă toate preferințele, indiferent de stilul abordat. Sunt expuse aproximativ 6.000 de articole: plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete de zi sau office, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele și multe altele. 


În aceeași perioadă, pasionații de pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor, sunt invitați la Expomineralia. Această ediție pune accent pe crearea accesoriilor personalizate, clienții fiind așteptați în secțiunea de workshop. Persoanele care vor să îi surprindă pe cei dragi cu un dar unicat pot opta pentru crearea unor bijuterii pe loc. În plus, pot primi consultanță în alegerea pietrelor potrivite, în funcție de zodie, culoarea preferată sau trăsăturile fizice. Expomineralia reunește zeci de mii de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.