Actualitate

A furat 40 de telefoane, dar a fost prins după ce a făcut o greşeală

Culmea prostiei a fost atinsă de un hoț din Turda, care a reușit să dea spargerea vieții lui, ca mai apoi să fie prins din cauza unui amănunt la care nu s-a gândit.

Un bărbat de 35 de ani din Turda a reușit duminică seara să intre în magazinul Altex din Turda, de unde a furat 40 de telefoane mobile, de tip smartphone, de diferite tipuri și mărimi.

Ulterior, în aceeași seară de duminică, după doar o oră, hoțul a fost prins în centrul orașului Cluj Napoca. Acesta transporta o geantă voluminoasă, ceea ce a atras atenția unei patrule de poliție. Luat la întrebări, hoțul a devenit recalcitrant. La secția de poliție, polițiștii au descoperit în geanta acestuia 30 din cele 40 de telefoane furate. Pe numele hoțului a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore.


“La data de 30 octombrie, în jurul orei 18:25, acesta ar fi distrus ușile culisante cu geam antiefracție care asigurau calea de acces în incinta unui magazin din municipiul Turda, cauzând un prejudiciu de 10.000 lei.  La aceeași dată, în jurul orei 19:25, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în incinta altui magazin, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras 40 de telefoane mobile tip smartphone, în valoare de aproximativ 41.000 de lei. La scurt timp de la comiterea faptelor, bărbatul a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Cluj-Napoca. Asupra acestuia au fost găsite 30 de telefoane mobile, bunuri pe care le-ar fi sustras din magazin. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 70%”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia Judecătoria Turda emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter