Actualitate

Fotbaliști de la U Cluj şi fiul unui fost şef din Ministerul de Interne, bătaie în centrul Clujului

Deși evoluează în liga a lV de fotbal, mai mulți fotbaliști de la U Cluj, îmbătați probabil de rezultatele foarte bune pe care le au cu diverse comune din județul Cluj, s-au pus pe chefuit și pe înjurat polițiști.

Surse din cadrul Poliției Cluj susțin că trei fotbaliști de la U Cluj, alături de fiul unui fost secretar de stat în Ministerul de Interne au fost implicați într-un scandal uriaș, care a avut loc în fața unui restaurant din campusul studențesc Hașdeu, din Cluj Napoca, scrie evz.ro.

Scandalul a avut loc în cursul săptămânii trecute, protagoniști fiind fotbaliștii de la U Cluj, Ionuț C., Brian Lemac și Adi Rus, fiul fostului secretar de stat din Ministerul de Interne, Toma Rus.


Potrivit unor informații oficiale, scandalul a pornit în prima fază între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, fotbalistul Ionuț C. ar fi proferat injurii la adresa unei polițiste, fiind dus la secția de Poliție 6 din Cluj Napoca, unde a fost amendat cu 2.000 de lei.


Adrian Rus susține că nu a intervenit în bătaie, nu a înjurat vreun polițist, ci din contră, a încercat să aplaneze scandalul.

”Noi am fost cei provocați și înjurați de către un băiat pe nume Bercheșan, înjurați de mamă. Râdea tot restaurantul de ce făcea el cu noi și mai ales cu Rareș Cândea. Ei au intrat și l-au lovit pe Rareș cu pumnul și după aceea ne-au așteptat afară. Şi afară a fost ce a fost, eu nu am lovit pe nimeni și i-am despărțit cât am putut. Rareș nu are nicio vină, oricine ar fi făcut la fel dacă ar fi primit atâtea injurii despre Club, familie și despre multe altele de la un om pe care eu nu îl cunoșteam”, a precizat Rus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter