Actualitate

Accident în Mărăști, la drifturi. O mașină s-a dat peste cap – GALERIE FOTO

Un accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Mărăști, în zona benzinăriei OMV.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bulevardul 21 Decembrie 1989, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Potrivit martorilor, accidentul ar fi fost produs în urma unor curse sau drifturi, frecvente în zonă. Cinci persoane s-ar fi aflat în autoturism, dar nimeni nu a fost rănit.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani din Jucu. “În jurul orei 2.00, un tânăr de 19 ani din Jucu, în timp ce conducea un autovehicul spre centrul municipiului Cluj-Napoca, în sensul giratoriu ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului. Astfel a intrat în coliziune cu un indicator rutier și s-a răsturnat pe sensul opus, unde a acroșat un alt autoturism”, au declarat, pentru Monitorul de Cluj, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Șoferul a fost amendat cu 1.000 lei pentru nereducerea vitezei în sensul giratoriu. Nu au fost înregistrate victime.

Martorii spun că în momentul producerii accidentului, din mașină se auzea muzica la maxim. “Mașina venea din sensul giratoriu, urmând să își continue drumul spre centru. Bănuiesc că a ricoșat deoarece a avut viteza prea mare, a pierdut controlul, a intrat în bordura care desparte drumul și s-a răsturnat. La trecerea de pietoni era (bănuiesc că s-a oprit brusc) și o mașină de taxi. Și aceea a suferit avarii în partea de față a mașinii. Când s-a întâmplat accidentul bubuia muzică de club în mașină dată la maxim. Șoferul a ajutat fetele să iasă din mașină, iar fetele au fugit către Biblioteca Județeană. După vreo 2 minute șoferul a dat jos numerele de înmatriculare de pe mașină. Poliția a ajuns la locul faptei după vreo 12-15 minute”, ne-a declarat un martor.  


Oamenii care locuiesc în zonă spun că în fiecare noapte au loc curse de mașini, polițiștii îi urmăresc, dar nu reușesc să îi prindă. “Aș mai preciza faptul că în fiecare seară (și nu exagerez) se organizează curse ilegale pe străzile Clujului. Este foarte enervant să auzi la 2-3 noaptea drifturile altora, cursele mașinilor, care câteodată se și opresc la o vorbă, dădând muzica la maxim. Enervant și foarte periculos. Văd câteodată câte o mașină de poliție care pornește sirenele și se ia după ei, dar niciodată nu am văzut să-l ajungă în urmă, sau să-l oprească. Băieților nu le e frică, umblă și cu 120-140 km/h”, a mai afirmat martorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter