Actualitate

Bucătarul clujean Adi Hădean a criticat guvernul pentru modul în care s-a prezentat România la târgul de produse din industria alimentară

România trebuia să aibă un stand cu 36 de producători la Târgul Internaţional de Produse din Industria Alimentară "Sial Paris". În schimb are standuri mici şi mizere împărţite şi împrăştiate.

Sursa foto: Iran Daily Sursa foto: Iran Daily

„Vreau să vă povestesc despre o durere a celor 36 de mici producători români care ar fi vrut să facă exact ca mine. SIAL ar fi fost pentru ei o şansă foarte bună să îşi promoveze produsele romaneşti şi România în străinătate. Nu avem stand al României la Paris, avem câteva standuri mici şi mizere împărţite şi împrăştiate”, a spus bucătarul clujean Adi Hădean, într-o transmisiune LIVE pe Facebook. 

“Organizarea acestui târg, a unui pavilion, trebuia să fie în sarcina unei firme, o firmă care a participat la licitaţie şi a câştigat. Producătorii români caţi au mai venit, s-au trezit pe betonul gol în ditamai complexul expoziţional. Cuiva i s-a făcut milă de milogealea reprezentanţilor români şi au dat o mochetă şi altcuiva i s-a făcut milă şi a debarcat un mobilier mizerabil pe care producătorii s-au apucat să îl spele cu ce avea fiecare de acasă”, a spus Adi Hădean. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter