Actualitate

Produs de Cluj ajunge la Gherla

În acest weekend, la Gherla, pe platoul autogării, va avea loc ediția cu numărul 55 a târgului Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal.

Produs de Cluj ajunge la Gherla Produs de Cluj ajunge la Gherla

Organizatorii spun că aduc la Gherla nu doar legume și fructe de sezon, tocmai potrivite pentru a finaliza murăturile și conservele pentru iarnă, dar și produse din carne, lapte ori miere de la hărnicuțele albine, uleiuri presate la rece și dulciuri de casă. Pentru doamne și domnișoare meșterii artizani pregătesc de zor bijuterii unicat, dar și neasemuite ii și cămăși tradiționale. Cei care vor vizita târgul vor putea achiziţiona şi dulceţuri, siropuri, murături, zacuscă, toate preparate după reţete vechi, păstrate de la bunici şi străbunici. Şi pentru că e vremea culesului, avem o surpriză pentru gherleni, respectiv o mustărie tradiţională, de unde vor putea gusta must proaspăt stors.

Nu va lipsi nici de această dată parcul de distracții, destinat nu doar celor mici, ci tuturor amatorilor de adrenalină, spectacolul de magie şi atelierul de sculptură în fructe şi legume. Toate acestea vor fi acompaniate de artiști și ansambluri populare clujene, îndrăgite și apreciate, așa cum se cuvine la o mare sărbătoare.


Evenimentul este organizat de Asociația Produs de Cluj, aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Gherla, și se va desfășura pe platoul autogării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter