Actualitate

Nigel Kennedy, nerăbdător să revină în țara lui Enescu. Artistul promite publicului o „aventură muzicală frumoasă și surprinzătoare”

Nigel Kennedy,cel mai vândut violonist al tuturor timpurilor, este nerăbdător să revină în România. Cunoscutul violonist va susține două concerte la noi în țară: unul va avea loc la București și unul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în data de 19 octombrie, începând cu ora 20:00.

Artistul va prezenta publicului român noul spectacol - Vivaldi – The New Four Seasons. Acesta a avut premiera în Bulgaria, luna aceasta,  și se anunță a fi un spectacol impresionantcare a cucerit deja publicul internațional.

Așadar, participanților la eveniment li se pregătește o experiență muzicală unică și un spectacol „surprinzător”, iar acest lucru este susținut chiar de Nigel Kennedy. Artistul dezvăluie într-un interviu la ce ar trebui să se aștepte publicul român de la noul său spectacol, susținând că: „Vin la Cluj și la București pentru a cânta noua versiune a «Anotimpurilor» lui Vivaldi, dar și ale unui alt compozitor care îmi place la nebunie – Nigel Kennedy pentru că am să cânt și piese de pe noul meu album. Voi fi acompaniat de mica mea trupă, dar și de o orchestră. Sunt sigur că vom avea o călătorie muzicală frumoasă. Abia aștept să ajungă în țara voastră minunată și să întâlnesc oamenii minunați cu care sunt obișnuit, dar și să îmi fac prieteni noi...pentru că până la urmă despre asta este muzica: să împărtășim momentele frumoase împreună”, declară Nigel Kennedy.


Concertul este structurat în două părți și va cuprinde celebrele „Anotimpuri” de Vivaldi și o parte intitulată ,,Dedications” care promite spectatorilor o călătorie în universul muzical al nonconformistului artist cu o interpretare inedită, vulcanică şi dramatică. 

Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai importanți violoniști din lume. Talentul său unic şi aprecierea spectatorilor au oferit noi perspective, atât repertoriului clasic, cât şi celui contemporan, fiind, în acest moment, cel mai bine vândut violonist de muzică clasică din toate timpurile.


Bilete pentru eveniment se găsesc la următoarele categorii de prețuri:

CATEGORIA I – 98 lei


CATEGORIA II – 139 lei

CATEGORIA III – 159 lei


CATEGORIA IV – 197 lei

CATEGORIA V – 239 lei


CATEGORIA VI – 268 lei

CATEGORIA VI – 298 lei

abonare newsletter