Actualitate

Elena Udrea la Cluj: „Sper ca și alți oameni să îmi urmeze exemplul și să se apropie de biserică”

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea a venit vineri la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj pentru a participa la primele cursuri.

Ajunsă  la Facultatea de Teologie cu o limuzină Porsche, Elena Udrea s-a declarat bucuroasă și emoționată:

"Mă simt ca un elev în prima zi de școală. Consider că am facut o alegere bună venind aici deoarece e bine ca principiile religiei să ajungă și la oamenii care prin natura locului de muncă nu ajung prea des în contact cu religia. Sper ca și alți oameni să îmi urmeze exemplul și să se apropie de biserică. Am fost la mai multe biserici și mă bucură faptul că văd mai mulți tineri acolo.


Întrebată dacă decizia de a veni la Cluj pentru a face master a fost influențată de colegul de partid Adrian Gurzău, liderul Partidul Mișcarea Populară Cluj, Elena Udrea  a declarat:

”Nu am luat o decizie influențată de oamenii din politică, am ales să studiez la Cluj deoarece este singurul oraș care are această specializare. Nu am făcut această alegere doar de dragul de a face ci am ales Consilierea Pastorală pentru a putea aprofunda acest domeniu, pentru a-l putea folosi temeinic.”


Vorbind despre situația ei juridică Udrea a spus: "Situația mea este destul de complicată și nu are cum să se complice mai mult de atât. Dacă Dumnezeu este cu noi, cine poate fi împotriva noastră? Nu noi trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Cred că ar trebui să ne rugăm mai mult pentru fiecare. Astăzi de exemplu este vineri, zi de post așa că avem mai multe motive să ne rugăm pentru cei aflați în nevoie.”

Elena Udrea a fost admisă la studiile masterale ale Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj în toamna acestui an pe unul din locurile bugetate. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter