monitorulcj.ro Menu

Actualitate

UNTOLD, premiat pentru campania “Pay with Blood”

Campania “Pay with Blood”, marca UNTOLD, îşi mai adaugă încă două premii importante în palmares.

UNTOLD, premiat pentru campania “Pay with Blood”

La cea de-a 13-a ediţie a Romanian EFFIE Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria marketingului şi comunicării din România, campania PAY WITH BLOOD a luat două premii SILVER, unul la categoria “GoodWorks EFFIE-Non-Profit” şi al doilea la categoria “Media Innovation”. PAY WITH BLOOD a fost declarată cea mai eficientă şi cea mai inovativă campanie de media a anului 2015.

De la lansarea campaniei şi până în prezent, “Pay with Blood” a fost nominalizată în competiții internaționale importante și a câștigat cele mai atractive premii ale industriei: 5 nominalizări la Golden Drum și două premii Silver Drum la categoriile New, Innovative și Public Relations, Gold pentru Media și Bronz în Public Relations la The European Awards for Creative Excellence. În iunie 2016, PAY WITH BLOOD a adus României, două premii la cea mai prestigioasă competiție a industriei creative, Cannes Lions, un SILVER LION în PR și un BRONZE LION în MEDIA.

După succesul incredibil pe care campania “Pay with Blood” l-a avut anul trecut, în acest an cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, a reluat campania de donare de sânge, într-o variantă mult mai complexă și cu o nouă identitate, Blood Network. În plus, UNTOLD împreună cu singura platformă tehnologică de donare de sânge din România, Și Eu Donez, au pus bazele primei Reţele a Donatorilor Benevoli de Sânge.