Actualitate

UPDATE: Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Someş. Despre cine ar putea fi vorba

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, miercuri dimineaţă, în râul Someş, în zona cartierului Grigorescu din Cluj-Napoca.

UPDATE:Este vorba despre cadavrul unui profesor de istorie dat dispărut în urmă cu două săptămâni.

”În această dimineata, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe râul Someş, pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost observat cadavrul unui barbat. Politiştii s-au deplasat şi au efectuat cercetarea la faţa locului. Trupul bărbatului a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În urma cercetărilor, a fost stabilită identitatea bărbatului în persoana numitului Cierghi Tiberiu, dat dispărut la data de 30 august. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


---

Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 8.00, că un cadavru pluteşte pe râul Someş, în zona cartierului Grigorescu din Cluj-Napoca.


Potrivit primelor date, bărbatul decedat ar putea fi al profesorului de istorie Tiberiu Cerghi, dat dispărut în urmă cu două săptămâni.

”În acest moment nu putem confirma identitatea cadavrului găsit. Trupul neînsufleţit a fost dus la IML, pentru necropsie. Membrii familiei au fost chemaţi pentru identificare. După semnalmente se pare că este vorba despre persoana dată dispărută pe 1 septembrie”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, potrivit news.ro.


Profesorul Tiberiu Cerghi a predat istoria mai mult de 25 de ani la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca. Bărbatul era diagnosticat cu Alzheimer şi locuia împreună cu nepoata sa în cartierul clujean Mărăşti, acesta fiind şi ultimul loc în care a fost văzut.

Etichete: ipj cluj somes cadavru
Ultimele Stiri
abonare newsletter