Actualitate

Preşedintele AJVPS Cluj s-a sinucis cu o armă de vânătoare. Ion Meseșan s-a împușcat in cap, în sediul organizației.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi (AJVPS) Cluj, Ion Meseşan, s-a sinucis, vineri după-amiază, în sediul organizaţiei din Cluj-Napoca, el împuşcându-se cu o armă de vânătoare, potrivit unor surse judiciare.

Foto Saul Pop Foto Saul Pop

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat că la ora transmiterii acestei ştiri, o echipă formată din poliţişti şi medici legişti fac cercetări în sediul AJVPS Cluj, imobilul în care s-a petrecut evenimentul. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a folosit o puşcă de vânătoare pentru a-şi lua viaţa. De altfel, și martorii spun că s-a auzit o bubuitură puternică. “Am auzit o împușcătură foarte puternică, însă nu am ieșit afară. Am crezut că trage cineva după porumbei. Asta se întâmpla în jurul orei 16.00. Am ieșit afară și am văzut mașina IML”, a spus un martor.

„În jurul orei 15.40, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Cuza Vodă din Cluj-Napoca a fost găsită o persoană decedată. La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi medici legişti. Conform primelor informaţii, ar fi vorba despre un deces prin împuşcare. Poliţiştii fac cercetări, în acest moment, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 48 de ani“, a declarat, pentru Mediafax Carmen Jucan.


Politiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul barbatului.

Etichete: Sinucidere
Ultimele Stiri
abonare newsletter