Actualitate

Clujul, pe harta internaţională a dansului

Şcoala de dans Napoca Dance Westies îi invită pe clujeni în data de 3 septembrie la un eveniment autentic: FlashMob-ului Internațional de West Coast Swing.

Între orele 18:00 – 19:00 din prima sâmbătă de toamnă dansatorii şcolii de dans vor încânta publicul din faţa Centrului de Cultură Urbană Casino cu o coregrafie originală, dansată la unison în toate orașele lumii care se vor alătura mișcării de anul acesta.

În acest fel, Clujul va fi pe harta internațională a localităților care promovează acest stil unic de dans.


La FlashMob-ul de anul trecut au dansat peste 4000 de participanți din 34 de țări și 170 de orașe diferite.

Chiar dacă este un dans nou la noi în țară, West Coast Swing-ul atrage în fiecare an noi adepți amatori sau profesioniști, atrași de misterul, spectaculosul și libertatea de mișcare ce caracterizează acest stil.


Swing-ul înseamnă distracție pură. De aceea, indiferent de starea în care ajungi în sala de repetiții, West Coast Swing-ul îţi va pune un zâmbet larg pe față. În plus, este uşor de învăţat și presupune pași simpli ce provin din mai vechile Lindy-Hop, Rock 'n Roll sau Jive - acele stiluri de dans care ridică lumea în picioare la orice petrecere.

Inedit la stilul West Coast Swing este adaptabilitatea sa. Practicanții pot dansa pe orice fel de muzică sau ritm pentru că stilul acceptă influenţe din alte genuri de dans. Astfel, alături de pașii specifici, dansatorii de West Coast Swing nu se sfiesc să folosească pasi de tango, salsa sau boogie pe care să-i combine apoi cu întoarceri şi prize spectaculoase.


Practic, West Coast Swing este acel stil de dans care lasă frâu liber imaginaţiei dansatorilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter