Actualitate

Tânărul înghiţit de ape şi tatăl acestuia au fost înmormântaţi la Dej

Cei doi dejeni dispăruţi în apa Mării Negre, tată şi fiu, au fost înmormântaţi vineri la Dej. Numeroşi dejeni au ţinut să fie alături de familia îndurerată.

Peste o sută de dejeni au participa0t vineri, în Cimitirul Dealul Florilor din Dej, la slujba de înmormântare a lui Viorel și Gabriel Butuza, tatăl și fiul care și-au aflat sfârșitul în apele Mării Negre la începutul săptămânii, transmite Dej24.ro.

Numeroşi dejeni s-au alăturat la înmormântare familiei, sensibilizaţi de tragedia care s-a petrecut la Mangalia. Cei doi au fost înmormântaţi în cimitirul de pe strada Podgorenilor.


Slujba religioasă a fost oficiată de mitropolitul Andrei, însoţit de un un sobor de preoţi. Prezent la faţa locului, primarul Morar Costan a declarat că familia Butuza va beneficia de sprijin financiar din partea autorităților locale, un proiect de hotărâre urmând să fie discutat în cadrul şedinţei Consiliului Local, în timp ce în bisericile din Dej se desfăşoară o acţiune de ajutorare.

Cei doi şi-au găsit sfârşitul luni, în apele Mării Negre, trupul tânărului fiind găsit la peste 24 de ore de când ar fi intrat în apă. Cei doi dejeni ar fi intrat în apă în ciuda avertizărilor lansate de salvamari, care au arborat steagul roşu reprezentând interdicţie de scăldare în mare, conform unor martori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter