Actualitate

La Turda au început Zilele oraşului. Evenimentul e la a XVI-a ediţie

Vineri, de la ora 10.00, a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Turda - 2016, în sala mare a Primăriei orașului.

Evenimentul se va desășura de-a lungul întregului weekend, încă din prima zi sunt programate mai multe activități, în diverse locații din municipiu.

Capetele de afiș ale manifestărilor de azi sunt concertul lui Smiley, care va avea loc spre seară și meciul de fotbal dintre Naționala Artiștilor și echipa Autorităților Locale, al cărei antrenor va fi primarul Cristian Matei, meci care se va disputa pe terenul Colegiului Național ”Mihai Viteazu”.


Potrivit datelor furnizate de serviciul economic din cadrul Primăriei Turda, bugetul alocat în acest an Zilelor Turzii se ridică la aproape o jumătate de milion de lei, sume importante provenind și din sponsorizări.

Anul acesta au fost acordate spații ample în programul Zilelor Municipiului Turda pentru artiștii și interpreții locali, programul din anul acesta include multe momente dedicate lor, fie că sunt artiști turdeni consacrați sau în prag de afirmare. O sărbătoare pentru toți cei care au suflet de turdean! Turda trebuie să devină o comunitate activă, creativă şi unită. Vă invităm să contribuiţi la succesul Zilelor Turzii prin implicarea activă în planificarea şi organizarea acestora dar şi prin interacţiunea şi implicarea directă în activităţi”, a spus primarul municipiului Turda, Matei Cristian.


Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Turda va avea tema: „Turda - trăiește, simte, iubește - TUrda ești TU!”.

Această sărbătoare celebrează orașul și comunitatea iar evenimentul va reuni timp de trei zile activităţi culturale, sportive, culinare, istorice sau educaţionale.


Forul deliberativ s-a pus de acord ca ediția cu numărul  XVI a Zilelor Municipiului Turda să aibă loc pe strada Tineretului în zona Parcului Teilor.

abonare newsletter