Actualitate

Rosa din Dej, tăiată la gât de partenerul de viață – VIDEO

Paraschiva Milewski, cunoscută de locuitorii din Dej drept Rosa, a ajuns ieri seară la spital ca urmare a unei agresiuni.

sursa foto: dej24.ro sursa foto: dej24.ro

După ce a apărut de mai multe ori la diferite show-uri TV din țară, Rosa a revenit în atenția dejenilor, de data aceasta nu ca artist, ci ca parte a unei agresiuni petrecute în zona lacului Balta de pe Dealul Florilor, informează dej24.ro.

Locuitorii de pe strada Crângului din Dej au avut parte de un șoc când au văzut cine se află în ambulanța parcată între blocuri în jurul orei 22. Paraschiva Milewski, cunoscută drept Rosa (participantă la ”România dansează”, ”X Factor” sau ”IUmor”), a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost rănită în zona gâtului chiar de către partenerul său de viață.


Cearta dintre cei doi a izbucnit în momentul în care “artista” i-a reproșat concubinului ei că bea prea mult și l-a stropit, accidental, cu bere. Omul și-a ieșit din fire, a pus mâna pe o bucată de gresie și și-a rănit partenera în zona gâtului, chiar pe stradă, în apropiere de lacul Balta. Norocul Rosei a fost că un trecător i-a sărit în ajutor și a calmat spiritele, sunând totodată la 112. La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic, dar și polițiștii dejeni. Din fericire, rana suferită nu îi pune viața în pericol.

Etichete: dej scandal
Ultimele Stiri
abonare newsletter