Actualitate

Un nou accident de circulaţie la Tureni. Trei persoane, dintre care doi minori, rănite grav din cauza unei şoferiţe din Floreşti

O femeie de 41 de ani şi doi minori, toţi din Constanţa, au fost răniţi sâmbătă într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN1 E 60 în localitatea Tureni, după ce o şoferiţă a intrat de pe un drum comunal pe drumul european fără să se asigure.

sursa foto turdanews.ro sursa foto turdanews.ro

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, accidentul a avut loc la ora 14.00 şi a fost cauzat de o şoferiţă în vârstă de 55 de ani din Floreşti. Coliziunea s-a produs între o Dacia Duster și o mașină marca Opel.

“O femeie în vârstă de 55 de ani din Florești în timp ce conducea pe DJ 103 C, pe raza localității Tureni la pătrunderea pe drumul naţional, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care circula pe ruta Cluj-Turda, intrând în coliziune cu acesta, pe care l-a proiectat pe contrasens, după care mașina a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Din mașina proiectată pe contrasens, respectiv Dacia Duster, au fost rănite trei persoane, o mamă cu cei doi copii minori. Femeia în vârstă de 41 de ani, un copil de 10 și altul de 6 ani, toți din Constanța au fost transportați la UPU 1 Cluj pentru îngrijiri medicale. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, aceştia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


De altfel, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a precizat că circulația rutieră pe DN1 Cluj-Napoca — Turda se desfășoară îngreunat (pe un fir, alternativ, dirijat de polițiști) în localitatea Tureni, din cauza unui eveniment rutier.

“Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a mai precizat IPJ Cluj.


În ultimele săptămâni, pe raza localităţii Tureni, de când au început lucrările celor de la CNADR de instalare a bordurilor pe mijlocul drumului pentru ”siguranța” traficului, în zonă au avut loc mai multe accidente grave.

Ultimele Stiri
abonare newsletter