Actualitate

Hardwell, Tujamo, Dannic și Scooter au “rupt” scena în cea de-a doua zi a Festivalului Untold – GALERIE FOTO

A doua zi a celei de-a doua ediții a Untold a fost deschisă pe scena principală de Power pe vinil, în fața unui public destul de restrâns. Nici cei de la Subcarpați și Kadebostany care au performat în total peste trei ore nu au reușit să strângă mai mult de 500 de spectatori la reprezentațiile lor.

Atmosfera a început să se anime pe Arena Cluj odată cu show-ul celor de la Scooter. Câștigători de-a lungul timpului a peste 80 de premii, germanii HP Baxxter, Rick J Jordan și Michael Simoncare au adus pe scenă ritmuri dance și techno. Alături de cei trei pe scenă s-au aflat și patru dansatori.

Solistul trupei, HP Baxxter, a interacționat permanent cu publicul, care a fredonat alături de cei trei germani, hituri ca "Hyper hyper", "Ramp" ("The logical song"), "Maria" ("I like it loud"), "Hello!" ("Good to be back"), "The question is what is the question?". Germanii au adus la Untold și "Habanera" de Georges Bizet.


Deși publicul a cerut bis, cei de la Scooter nu au revenit pe scenă.

Pe scena de pe Cluj Arena a urmat Dannic, un DJ olandez venit pentru prima oară în România. "Salut România! Vreau să văd energie!", a spus Dannic, în debutul concertului.


DJ-ul olandez a ținut în "priză" publicul cu mixuri de groove dance pe piese precum "Girl you are amazing", "Pomp it up", "Love me again". "Sunteți absolut minunați!", le-a transmis el spectatorilor după cele două ore de concert.

În conferința de presă susținută înainte de a urca pe scenă, Dannic a afirmat că și-ar dori o colaborare cu INNA.


"Nu cunosc niciun artist român, în afară de INNA, dar nu am avut nicio colaborare. Mi-ar plăcea să colaborez cu ea", a afirmat DJ-ul olandez.

El a mărturisit că nu a reușit să guste mâncare românească și că i-ar plăcea să revină. "Mi-ar plăcea să revin aici și să petrec ceva timp", a adăugat Dannic.


DJ-ul olandez Hardwell — pe numele său real Robbert van de Corput — a adus pentru a doua oară la Untold ritmuri de house progresiv și electro house, într-un show complet cu jocuri de lumini, efecte pirotehnice și grafică. Printre cele mai răsunătoare hituri ale sale se află: "Spaceman", "Encoded", "The World", "Cobra" și "Apollo".

Îmbrăcat în tricoul naționalei de fotbal inscripționat cu numele său de scenă și cu logo-ul Festivalului Untold, Hardwell a interacționat mai bine de două ore cu publicul.


"Sunt a doua oară la Untold. Dacă vreți să petreceți, ridicați mâinile. Săriți cu toții! (...) Fiți cel mai gălăgios public pentru care am cântat vreodată", a spus DJ-ul.

Pe scenă a urmat germanul Tujamo — pe numele real Matthias Richter—, care a întreținut atmosfera electrizantă creată de Hardwell.

"Ce faci România? A doua oară aici. Tot ce pot să spun e wow!", a transmis Tujamo, care a mixat peste o oră și jumătate. Între piesele cunoscute ale DJ-ului se numără "Dr. Who!" și "Boneless".

Organizatorii le-au solicitat cameramanilor și fotografilor acreditați la festival și care au avut acces la primele melodii ale artiștilor sau la primele cinci minute ale headlinerilor să poarte haine de culoare închisă, argumentând că acest lucru este cerut de managementul artiștilor.

În afara scenei principale, atmosfera "magică" a continuat și în cea de-a doua zi a Untold. Artiști pe picioroange costumați în personaje de film care au evoluat și la B-FIT 2016 și artiști costumați în spiriduși s-au perindat pe aleile Parcului central printre participanți, care preț de câteva minute au putut încerca și câteva seturi de tobe.

Printre cei care au concertat vineri pe celelalte scene ale Untold s-au aflat: Steve Lawer, Racla, LTJ Bukem, Marwan, Dannilov, Mr. Chillum, Overder, Mentaal B2B Claudio Lacosta, Kristal, Mat, Sore, Cabron, Feli&Band, Smiley&Band.

Untold a început joi, când pe scenele festivalului au urcat artiști ca Faithless, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike în fața a peste 70.000 de persoane, potrivit organizatorilor.

Armin Van Buuren va concerta sâmbătă, iar Lost Frequencies, AfroJack, Martin Garrix, Ummet Ozcan duminică, în ultima zi a Festivalului Untold.

Ultimele Stiri
abonare newsletter