Actualitate

ATACUL de la Nisa: Autorul masacrului ar avea legături cu Frăţia Musulmană. Mohamed Lahouaiej Bouhlel era în vizorul poliţiei italiene din 2015

Autorul atentatului de la Nisa, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, a fost identificat de poliţia italiană în 2015 ca având posibile legături cu mişcarea fundamentalistă Frăţia Muslumană, relatează agenţia de ştiri ANSA, care citează surse neidentificate.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, autorul atacului de Nisa, în urma căruia au decedat 84 de persoane şi au fost rănite alte 308, a fost legitimat în luna iunie a anului trecut de poliţia italiană, în oraşul Ventimiglia, potrivit unor surse neidentificate.

Bărbatul, care participa la eveniment cartitabil pentru solicitanţii de azil musulmani, a fost identificat ca făcând parte din asociaţia Au coeur de l'espoir.


Potrivit surselor menţionate, asociaţia are legături cu mişcarea fundamentalistă Frăţia Muslumană, organizaţie religioasă activă în mai multe state din Orientul Mijlociu şi care este interzisă în mai multe ţări din zonă, fiind considerată o mişcare teroristă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter