Actualitate

Dragoni şi meduze cosmice la Untold 2016

Experiența participanților la scena din Sala Polivalentă va fi dusă la un alt nivel: cu ajutorul unui ecran în trepte şi cu efecte 3D accentuate, festivalierii pasionați de muzica techno vor putea admira dragoni formați din constelații, meduze cosmice și ființe intergalactice.

Dragoni şi meduze cosmice la Untold 2016 Dragoni şi meduze cosmice la Untold 2016

Martinez Brothers, DOP, Eats Everything, Seth Troxler, Jamie Jones, Satoshi Tomie, Sasha, John Digweed, Dubfire și Sharam sunt headlinerii care vor concerta pe scena Galaxy by Telekom din Sala Polivalentă.

Și în perimetrul festivalului, fanii pot trăi experiențe pline de magie. La Foișor, Telekom Sanctuary oferă locul perfect pentru fotografii haioase, dar și o zonă pentru încărcat telefoanele. Tot aici, oricine participă la UNTOLD poate deveni un magician al imaginilor tridimensionale. Cu ajutorul ochelarilor 3D și al unui dispozitiv în formă de pensulă, vor putea desena în aer, iar desenele lor vor prinde viață cu ajutorul realității virtuale.


În Ancient Ballroom, tărâm mitic magenta, cuplurile hotărâte sunt așteptate să se îmbrace în mire și mireasă și să-și unească destinele pentru o zi. Atât mirii cât și nuntașii pot imortaliza apoi momentul pe unul dintre cele trei fundaluri predefinite, iar fotografiile vor fi expuse pe giftboxuri și stocate online.

Ultimele Stiri
abonare newsletter