Actualitate

Poza care a înnebunit internetul. Ce imagine din Cluj a postat Skrillex pe reţelele de socializare

DJ-ul american Skrillex, care a concertat sâmbătă seara la Electric Castle s-a plimbat prin Cluj-Napoca şi s-a fotografiat pe o pistă de biciclete din centru.

Starul american a postat fotografia pe Instagram, în urmă cu câteva ore. Internauţii au fost plăcut surprinşi de imaginea din Cluj şi au recunoscut imediat centrul oraşului. Majoritatea fanilor au menţionat în comentarii faptul că fotografia este făcută în Cluj.

Skrillex a concertat sâmbătă seara la Electric Castle, fiind headlinerul serii. În ciuda ploii torenţiale care nu s-a oprit deloc pe tot parcursul showului, publicul a dansat pe ritmurile DJ-ului american.


El a salutat publicul cu steagul României în mână, în picioare pe pupitrul de DJ. Însă, după set-ul de pe scena principală, Skrillex a rămas alături de fani în festival până la ora 5.00 dimineața. L-am regăsit pe scenele Boiler și Redbull Music Academy, unde a urcat alături de ceilalți artiști din program și a îndemnat publicul la dans, iar apoi a vizitat și castelul Banffy, curios să descopere acest spațiu unic și acest monument pe drept cuvânt numit „Versailles al Transilvaniei”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter