Actualitate

Mii de festivalieri, “băgaţi în priză” încă din Ziua 1 de Electric Castle

În prima zi de Electric Castle,domeniul de la Bonţida s-a dovedit a fi neîncăpător pentru miile de festivalieri veniţi din toate colţurile ţării şi din străinătate. Se pare însă că “tradiția” continuă și în 2016, în jurul orei 21.00 începând să plouă, ca și anul trecut.

Ploaia a început la prima piesă a trupei Sigur Rós, dar publicul nu a fost descurajat și a rămas să asculte show-ul islandezilor.

Atmosfera de festival s-a simţit încă de pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, de unde plecau autobuzele spre Bonţida. Dacă în ziua 0 numărul participanţilor la festival a fost destul de mic, în prima zi numărul acestora a crescut simţitor. Drumul din Cluj-Napoca până la Bonţida a durat destul de mult. Pe scena principală, şirul concertelor din prima zi a fost deschis de trupa clujeană Grimus, care s-a bucurat de un succes enorm. Au mai urcat pe scenă Babylon Circus, iar headlineri au fost islandezii Sigur Ros, care au creat o atmosferă aparte, mistică. Toată curtea castelului de la Bonţida a fost neîncăpătoare, cu festivalieri de toate vârstele, pregătiţi pentru încă trei zile de concerte, când pe scenele festivalului vor mai urca Enter Shikari, Paul Kalkbrenner, Dub Pistols, Skirllex, God is an Astronaut, Bastille, Bring Me the Horizon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter