Actualitate

Vicepremierul Costin Borc: O treime dintre angajaţi pun tălpi, ascund hârtii. Sunt aduşi politic

Ministrul Economiei - vicepremierul Costin Borc - este nemulţumit de o treime dintre oamenii aflaţi în subordinea sa, însă nu poate face nimic să remedieze situaţia, întrucât legea nu îi permite să îi concedieze.

Două treimi dintre angajaţii de la Ministerul Economiei sunt fie dezinteresaţi, fie pun beţe în roate celor care vor să-şi facă treaba, însă nu se poate atinge nimeni de ei, a declarat, la Realitatea Tv, vicepremierul Costin Borc.

"Regulamentele sunt foarte clare, eu nu pot să demit pe nimeni din minister. Aş putea la finele anului, e în ianuarie. Şi va fi alt ministru, să îl evaluez şi să-i spun că nu e bun. Aş zice aşa: o treime ar vrea să facă lucruri, o treime sunt neutri, nu-i interesează deloc, şi ăia care pun tălpi. Ascund hârtii. Ascund hârtii, da?! Deci lucrăm la un proiect de hotărâre de guvern sau ne vine un proiect de hotărâre de guvern de la un alt minister şi se pierde într-un departament. Mulţi sunt aduşi politic în ministere, dar trecuţi prin concursuri, oamenii de care nu te poţi atinge. Sunt o săptămână la un curs, 3 săptămâni în vacanţă. După aia încă o săptămână la un curs. Ştiţi când face Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cursuri? În iulie şi august. Ghiciţi unde? La mare sau la munte", a declarat vicepremierul Costin Borc, citat de Digi 24.

Ultimele Stiri
abonare newsletter