Actualitate

Accident mortal la ieşirea din Turda pe DN 1 E60 din cauza unei depăşiri neregulamentare: 1 mort, 5 răniţi, 3 maşini implicate

Cel puţin o persoană a decedat şi alte cinci persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă pe DN 1 E60 la ieşirea din Turda spre Alba Iulia.

sursa foto turdanews.ro sursa foto turdanews.ro

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:25), în judeţul Cluj, traficul rutier este oprit pe DN1(E60) Turda  – Alba Iulia, pe raza localităţii Stejăriș din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, sâmbătă, într-un accident care a avut loc pe raza localităţii Stejăriş, judeţul Cluj, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un microbuz.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declarat că din informaţiile pe care le are, o persoană rănită ar fi fost transportată cu elicopterul la un spital din Târgu-Mureş.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj cauza accidentului ar fi o depăşire neregulamentară.


"O persoană a decedat în urma unui accident care a avut loc pe raza localităţii Stejăriş. Din primele cercetări rezultă că un autoturism care circula dinspre Alba spre Turda şi în care se aflau cinci persoane s-a angajat în depăşirea unui TIR şi a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un microbuz care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, a rezultat decesul unei persoane din autoturism, precum şi rănirea altor 5 persoane, 3 din autoturismul care s-a angajat în depăşire şi a 2 persoane din duba care circula regulamentar. De asemenea, o fetiţă de 10 ani care se afla în autoturism a suferit un atac de panică. Am înţeles că o persoană rănită a fost transportată cu elicopterul la un spital din Târgu-Mureş", a precizat Boie.

Traficul în zona accidentului este dirijat de poliţiştii de la Serviciul Rutier.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter