Actualitate

Îl mai ţineţi minte pe cocalarul care a lovit cu un ou un fost medic? A ajuns după gratii. Vezi ce a fost în stare să mai facă – VIDEO

După ce anul trecut a scandalizat întreaga ţară umilind un fost medic din Dej, lovindu-l cu ouă în plină stradă, acum a recidivat şi a ajuns din nou la secţia de poliţie.

Este vorba de tânărul de 18 ani din Dej, care este cercetat de politişti pentru nu mai putin de opt furturi, toate în ultimele luni. A furat din magazine, beciurile blocurilor sau chiar locuinţe, totul pentru a-şi cumpăra etnobotanice, spun surse din cadrul anchetei, relatează dejeanul.ro.

Unul dintre ultimele sale furturi a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a intrat în magazin, a luat  un coş de cumpărături ca şi un client oarecare, s-a facut pierdut printre rafturi şi a scos din cutie un uscător de păr pe care l-a abandonat mai apoi pe raft.


A facut câţiva paşi, şi-a umplut buzunarele de ciocolate, după care s-a întors la uscătorul de păr, pe care l-a îndesat în pantaloni. Apoi a ieşit din magazin lăsând coşul gol, ca şi cum ar fi fost nehotărât şi nu a cumpărat nimic. Din acelaşi magazin a mai furat anul trecut bunuri în valoare de peste 500 lei, dar pentru că era minor şi prejudiciul nu a fost foarte mare, judecatorii l-au lăsat liber. Liber a rămas şi după ce împreună cu doi prieteni a umilit un fost medic, lovindu-l cu ouă în plină stradă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter