Actualitate

Final tragic pentru un turdean fix de ziua lui: a căzut într-o prăpastie de pe vârful Moldoveanu în timp ce făcea fotografii

Un turist din Turda care cobora de pe vârful Moldoveanu a căzut duminică într-o prăpastie în timp ce încerca să facă fotografii și a murit.

Sursa foto: carpati.org Sursa foto: carpati.org

Turdeanul în vârstă de 43 de ani își sărbătorea ziua de naștere. Acesta plecase duminică dimineață pe traseul Viștea Mare spre vârful Moldoveanul pentru a-și aniversa ziua de naștere la cabana Postăvarul împreună cu soția și prietenii. La un moment dat, bărbatul s-a aplecat pentru a face câteva fotografii și s-a dezechilibrat. A căzut într-o râpă adâncă și a murit pe loc.

„Turistul ar fi alunecat în timp ce făcea fotografii. Cobora de pe vârful Moldoveanu către orașul Victoria, era însoțit de un grup de prieteni. Este un traseu destul de greu”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvant al ISU Brașov.


„Bărbatul avea 43 de ani și era din județul Cluj, Turda”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Naghi Liviu Constantin, pentru Monitorul de Cluj.

Cinci salvamontiști și patru jandarmi montani au parcurs un traseu de 8 ore pentru a recupera trupul bărbatului, informează b1.ro.

Etichete: deces
Ultimele Stiri
abonare newsletter