Actualitate

Accident grav la Căpuşu Mare cu 9 victime. Un şofer din Iaşi a intrat într-un microbuz

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă în jurul orei 13.15 pe DN1 (E60) între Cluj-Napoca şi Oradea la ieșirea din localitatea clujeană Căpușu Mare către Huedin. Din primele informaţii, un şofer din Iaşi a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens unde s-a izbit violent de un microbuz plin cu pasageri.

foto arhiva sursa citynews.ro foto arhiva sursa citynews.ro

La data de 18, pe raza comunei Căpuşu-Mare, în afara localităţii, s-a produs o coliziune între un autoturism şi un microbuz. Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, microbuzul circula dinspre Cluj-Napoca spre Huedin când a fost lovit de un autoturism care se deplasa înspre Cluj-Napoca. Microbuzul efectua curse pe relaţia Sibiu-Cluj-Oradea.

“Un şofer de 43 de ani din Iaşi care venea dinspre Oradea spre Cluj-Napoca, în timp ce circula pe raza comunei Căpuşu Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un microbuz. În urma impactului au rezultat 9 victime. Şoferul autoturismului şi un alt pasager din autoturism au suferit leziuni grave şi au fost transportaţi de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca. Celelalte 7 victime se aflau în microbuz şi au suferit leziuni uşoare”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

"Din primele informaţii, accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii acumulate la volan. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea", a mai precizat Jucan.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, de altfel, că din cauza accidentului rutier traficul pe DN1 (E60) Cluj-Napoca – Oradea se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la ieșirea din localitatea clujeană Căpușu Mare către Huedin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter