Actualitate

Blue Air anunţă noua rută Cluj-Napoca – Birmingham

Blue Air îşi extinde prezența pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea rutei #6, către Birmingham – al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie.

Blue Air anunţă nouă rută Cluj-Napoca – Birmingham Blue Air anunţă nouă rută Cluj-Napoca – Birmingham

Noul zbor se va opera cu trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri, din 16 decembrie 2016. Mai mult, Aeroportul Cluj-Napoca devine a şasea bază operaţională a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp după inaugurarea zborurile interne între Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Blue Air şi-a început operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca în dată de 3 iunie 2016, prin deschiderea rutelor către Bucureşti, Liverpool şi Dublin. Clasificat ca al şaptelea aeroport ca mărime din ţară, cu un trafic de 10.187.122 pasageri în 2015, Birmingham este deservit de Blue Air şi din Bucureşti.


 „Ne bucurăm enorm să ne dezvoltăm prezenta pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe către Birmingham. În urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum şi la cererea aeroporturilor, am decis să fructificăm această oportunitate către Birmingham – o destinaţie atractivă atât din punct de vedere turistic, cât şi de business. Angajamentul nostru pentru piaţa din Transilvania este subliniat de faptul că începând cu această toamnă, Cluj-Napoca devine al şaselea aeroport unde ne stabilim o bază operaţională”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Blue Air înregistrează anul acesta creşteri semnificative, atât în privinţa numărului de pasageri transportaţi, cât şi al numărului de avioane care alcătuiesc flota. Compania estimează o creştere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016. Până la sfârşitul lunii iunie, Blue Air va opera o flotă de 28 aeronave Boeing 737.


Pasagerii Blue Air vor putea călători pe noua ruta Cluj-Napoca - Birmingham la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, la tarife începând de la 29.99 euro (preţ pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), preţ ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg. Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agenţiile partenere.

Etichete: birmingham blue air
abonare newsletter