Actualitate

Zeci de apeluri telefonice către pompieri pentru a interveni în urma ploilor abundente

Pompierii clujeni au intervenit în mai multe localităţi clujene pentru sprijinirea populaţiei afectate de precipitaţiile abundente căzute în cursul zilei de marţi.

În urma a peste 80 de apeluri primite, pompierii clujeni au intervenit pentru degajarea apei acumulate în urma ploilor abundente în mai multe locuri din Cluj-Napoca, precum şi din localităţile Turda, Floreşti, Baciu, Fizeşul Gherlii, Sânpaul şi Sănduleşti.

“Mai multe echipaje de pompieri din trei subunităţi ale ISU Cluj în colaborare cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Floreşti, Baciu şi Fizeşul Gherlii au intervenit, până la ora 14.00, în 23 de situaţii pentru scoaterea apei din subsoluri sau gospodării, urmare a acumulărilor de apă datorate ploilor abundente de azi. Majoritatea acestor situaţii nu au ridicat probleme pentru echipajele de intervenţie şi nu au fost puse în pericol persoane sau bunuri materiale. Deşi iniţial au fost înregistrate peste 80 de apeluri pentru solicitarea intervenţiei pompierilor, necesitatea intervenţiei s-a diminuat ulterior, urmare a retragerii apelor acumulate în urma precipitaţiilor”, se menţionează într-o informare transmisă de ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter