Actualitate

Ploaia a făcut prăpăd, din nou, la Cluj – GALERIE FOTO

Precipitaţiile abundente care au căzut în ultimele 24 de ore în Cluj-Napoca au făcut, din nou, prăpăd. Canalizarea nu a putut face faţă la ploaie, apa trecând peste gurile de canalizare şi adunându-se pe străzile colectoare. Unii şoferi, mai ghinionişti, şi-au găsit maşinile inundate.

Mai multe străzi au fost inundate în Cluj-Napoca, unde a ploua torenţial ore întregi. Reţeaua de canalizare a municipiului Cluj-Napoca nu a mai putut face faţă precipitaţiilor căzute şi mai multe străzi din oraş au fost inundate. Pasajul de la ieşirea din oraş spre Floreşti (Podul N) a fost cuprins de ape, şoferii cu greu putând trece cu maşinile prin zonă.

La intrarea în Cluj-Napoca dinspre Floreşti în zona Podului N din Mănăştur apa a depăşit jumătate de metru, în zonă formându-se un lac. De altfel, la fiecare ploaie mai puternică zona se transformă în lac. Coloanele de maşini s-au întins pe o distanţă de câţiva zeci de kilometri.


De asemenea, şi străzile Constantin Brâncuși și Romul Ladea au fost afectate de ploaia căzută în cursul dimineții de marți. Conform martorilor, a fost inundată intersecția străzilor Constantin Brâncuși și Fagului. Pe strada Romul Ladea canalizarea nu a mai făcut față, iar apa a țâșnit afară.

Pasajul de pe Calea Floreşti, proaspăt inaugurat, a fost deja inundat de ploaie.


Nici maşinile nu au scăpat de ploile abundente. Un şofer care locuieşte în Zorilor a avut surpriza să-şi găsească maşina acoperită de apă.

Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri: instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată.


Îndeosebi în cursul zilei, instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată în majoritatea regiunilor şi se va manifesta prin înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, informează ANM.

Ultimele Stiri
abonare newsletter